Luvanvaraisten tuotteiden tilaaminen

Mikäli teillä ei vielä ole lupaa luvanvaraiseen tuotteeseen, voitte silti varata tuotteen maksamalla varausmaksun. Ole tällaisissa tapauksissa yhteydessä meihin joko sähköpostin tai puhelimen kautta.

Sähköposti info@savonmutka.fi
Puhelinnumero 040 0657438

Ampuma-aseen ostaminen

Ampuma-aseen tilaamisen jälkeen täytyy teidän toimittaa poliisin myöntämä alkuperäinen ampuma-aseen hankkimislupa ja kopio voimassa olevasta henkilötodistuksesta postitse meille. Henkilötodistukseksi kelpaa joko passi tai henkilökortti. Ajokortti ei riitä tunnistautumiseen.

Muista esitäyttää ja allekirjoittaa hankkimisluvan kaikki neljä kappaletta ja toimittaa ne kaikki meille. Lisäksi liitä mukaan tilausnumero tai kopio tilausvahvistuksesta. Kaikki tarvittavat asiakirjat ja paperit voi toimittaa osoitteeseen:

Savon Mutka Oy
Siikaranta 9B
70620 Kuopio

Muut hallussapitoluvanvaraiset tuotteet

Muita hallussapitoluvanvaraisia tuotteita ovat esimerkiksi kaasusumuttimet, patruunat, ruudit, nallit, äänenvaimentimet, lippaat, lukot ja jotkin muut ampuma-aseen osat.

Tällaisia tuotteita tilattuanne täytyy teidän toimittaa meille kopio ampuma-aseen hankkimis- tai hallussapitoluvasta ja henkilötodistuksesta. Kopiossa tulee olla hallussapitoluvan molemmat puolet. Nämä kopiot voidaan toimittaa esimerkiksi sähköpostin kautta osoitteeseen info@savonmutka.fi
Liitä kopioiden mukaan tilausnumero tai kopio tilausvahvistuksesta. Muista, että ERVA-tuotteita tilatessasi täytyy myös esittää ERVA-luvat.

Toimitus

Luvanvaraisia tuotteita sisältävät paketit voidaan toimittaa ainoastaan Matkahuollon henkilökohtaisesti luovutettavana kotijakeluna.